Home > Svenska > About me
English Svenska

About me

Jag säger välkommen till min hemsida där du kan ta del av mitt konstnärliga jag.

Konst och kreativitet har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har älskat att rita och måla från det ögonblick jag först greppade en penna. Jag är född och uppvuxen i Sverige och min dröm har sedan länge varit att få dela min passion för konst med andra. Efter att ha avslutat mina konststudier började jag ställa ut mina tavlor på olika gallerier i Sverige. Hösten 2011 deltog jag i min första internationella utställning, Accessible Art Fair i Belgien.

Kännetecknande för mitt konstverk är mitt förkärlek för detaljer. Jag strävar alltid efter att skapa liv och djup i varje målning genom att leka med ljus och skuggor. Mina teman har alltid varierat i stort, just nu är jag uppslukad av det ljusa, skira och romantiska.

JPEG - 83.1 kb

Jämte målningen driver jag två företag i vilka jag säljer olika slags hantverk, samtliga skapade av mig själv. Under våren 2009 öppnade jag min första butik, Forever Unique, en butik med handen skapat konst dekorationer. Om du är nyfiken, clicka här.

I juni 2011 öppnade jag min andra butik: Forever Unique Jewelry, där jag säljer unika smycken. För att se mina smycken, clicka här. Mina smycken går även att finna på Plezuro, The Apartment, Ambiance i Stockholm, Sverige och hos Mariana i Bryssel, Belgium.

Sist men inte minst, glöm inte att besöka min blogg! Om du vill komma dit i detta ögonblick, klicka nedan!

Trevlig läsning!

Share/Bookmark